چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟!
چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟!
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود.
حال و هوای انتخاباتی که این روزها در کشورمان ساری و جاری است و قطعا در طول چند روز آینده به اوج خود خواهد رسید، شاید این سوال را به ذهن ما و به ویژه نسل جدید کشورمان ایجاد کند که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ و رأی هر یک از ما در انتخابات چه تاثیری برجای خواهد گذاشت؟
انتخابات، موضوعی که این روزها بحث بر سر آن به نقل و نبات محافل مختلف از دورهمیهای خانوادگی گرفته تا محافل متعدد اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، دانشگاهی و ... تبدیل شده است و در آستانه بهار، حال و هوای بهار سیاسی به کشورمان بخشیده است.
موضوع انتخابات مرزهای جغرافیایی کشورمان را نیز در هم نوردیده تا جایی که حتی رسانههای معاند نیز که خار را در چشم این سرزمین به تیر تعبیر کرده و برای آن مرثیه میسرایند نیز، همه برنامههای خود را کنار گذاشته و فقط به مسئله انتخابات در ایران میپردازند.
حال و هوای مردم در آستانه انتخابات در جای جای کشورمان و در محافل مختلف برخی نگفتههای مردم را به گفته تبدیل کرده است. یکی از عملکرد برخی مسئولان گله دارد، آن دیگری در دام رسانههای معاند افتاده و بر طبل ناامیدی میکوبد و کمی آن سوتر نیز یکی با آب و تاب و با امید به آینده از دستاوردهای نظام و انقلاب میگوید؛ دستاوردهایی که به پای تک تک آن خون عزیزان و نورچشمان این میهن اسلامی جاری شده است.
مردمسالاری و تکیه بر مردم یکی از ارکان مهم انقلاب اسلامی است تا جایی که این انقلاب با جنبشها و حرکتهای مردمی شکل گرفت و از همان ابتدا نیز بر نقشآفرینی مردم در این انقلاب تاکید شده است که انتخابات نمونه بارز این موضوع این موضوع است. حضور مردم در صحنههای مختلف انقلاب همواره مشکلگشا بوده است تا جایی که هر جا سدی در مسیر حرکت انقلاب ایجاد شده مشارکت مردم همه سدها را شکسته است؛ مشارکتی که نشان از فهم بالای و بصیرت سیاسی و اجتماعی مردم دارد.
مجلس از ارکان تاثیرگذار انقلاب
مجلس شورای اسلامی که از آن به قوه مقننه نیز تعبیر میشود یکی از ارکان تاثیرگذار در کشور ماست که نمایندگان آن توسط مردم انتخاب میشوند مجلسی که محور بسیاری از تصمیمگیریها، قانونگذاریها، برنامهریزیها است و چراغ هدایت دولت و ملت را به دست دارد. مجلس پایگاه اساسی نظام و مردم و مایه حضور و مشارکت واقعی مردم در تصمیمگیریها و مظهر اراده ملی است که از وظایف اصلی آن میتوان به قانونگذاری و نظارت اشاره کرد.
اهمیت مجلس از دیدگاه مقام معظم رهبری
در اهمیت مجلس همین بس که مقام معظم رهبری میفرمایند: شما [نمایندگان مجلس]موقعیت خوبی گیرتان آمده؛ چهار سال در مجلس شورای اسلامی، جایی که اداره کشور و قانونگذاری کشور آنجا است. اهمیت این قانونگذاری خیلی زیاد است؛ این واقعا همانطور که بارها عرض کردهایم، ریلگذاری است. شما حرکت دولت را اولا ریلگذاری میکنید، بعد با اختیاراتی که قانون اساسی به شما داده که ازجملهاش تحقیق و تفحص است که در قانون اساسی تصریح شده میتوانید تضمین کنید که این حرکت انجام بگیرد.
شرکت در انتخابات یک مسئله صرف سیاسی نیست، بلکه یک مسئله اجتماعی و یک تکلیف شرعی است که به وسیله آن میتوان آینده کشور را با وضع قوانین خوب ساخت چهل و پنج سال شور و شعور انتخاباتی، ریشه در مسئولیت پذیری دینی مردم ولایی ایران داشته و عامل اقتدار در برابر دشمنان و زمینهساز مطالبهگری حقوق مردم بوده و تکلیف خدمتگزاران را سنگینتر میکند.
دکتر حسین رضوان در این پیام به بیان ضرورت شرکت در انتخابات پرداخت.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود.
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) گفت: در رتبهبندی جهانی ISC ۲۰۲۳ تعداد ۲۵۵۵ دانشگاه از ۱۱۴ کشور و ۶ قاره جهان حضور دارند که سهم جمهوری اسلامی ایران ۶۹ دانشگاه است.
کتاب اعضای هیأت علمی دانشگاه بوعلیسینا، به عنوان زیرمجموعهای از پیشرفت در شیمی سبز و پایدار، در انتشارات بینالمللی Elsevier به چاپ رسید.
.content-box table,td { border: 1px solid #333; } .portlet-layout { display: block; } تاریخ انتشار : Publish : ...
دکتر رضوان با کارکنان و اعضای هیأت علمی جانباز دانشگاه دیدار کرد.
دکتر قاسمی فرزاد با استادان و مسؤولین دانشگاههای استان دیدار و گفتگو کرد.
در آیین اختتامیه چهل و یکمین جایزه کتاب سال ایران، کتاب اعضای هیئت علمی دانشگاه بوعلیسینا برگزیده کتاب سال شد.
مسئولین، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه بوعلی سینا همراه و هم پای مردم ولایتمدار و انقلابی همدان فریاد مرگ بر آمریکا را در روز 22 بهمن "سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی" سر دادند. اقشار مختلف...
میز ارتباطات مردمی با حضور دکتر محمدعلی زلفیگل در همدان برپا شد.
برنامههای ایامالله دهه مبارک فجر در دانشگاه بوعلیسینا و دانشگاههای استان با حضور دانشگاهیان آغاز شد.